Cross-docking services
Bij ons kunnen transporteurs en vervoerders 7 dagen per week, ieder uur van de dag cross-docken voor leveringen in de regio’s waar wij actief zijn. De last mile kan daarna door ons gebundeld worden uitgevoerd in de routes van Hubbel, altijd zero emissie.

Cross-docking – aan de rand van de stad, groen en slim transport de stad in

Steeds meer delen van steden gaan vanaf 2025 op slot voor dieselvoertuigen. Dit betekent dat veel leveranciers niet meer bij klanten kunnen komen met hun huidige wagenpark. Hubbel biedt de oplossing voor uw stadsdistributie! Wij ontzorgen uw volledige inbound and outbound leveringen.

Bij ons kunnen transporteurs en vervoerders 7 dagen per week, ieder uur van de dag, cross-docken voor leveringen in de regio’s waar we actief zijn. Het Last mile transport kan daarna door ons gebundeld worden uitgevoerd in de routes van Hubbel, altijd zero emissie! Wij werken efficiënt en bovenal groen!

Op deze manier bespaart u tijd en benut u als vervoerder uw wagenpark beter. Uw dure vrachtwagen hoeft niet meer op lastige locaties in de stad te laden en lossen. U verbetert de prestaties van uw wagenpark. Hubbel heeft ook de mogelijkheid voorraad in opslag te plaatsen. Daardoor kunt u de bevoorradingsfrequentie verlagen of het tijdstip aanpassen wanneer u levert, zodat het beter in u eigen routes past. Zonder afbreuk te doen aan de afspraken met uw klant.

De voordelen van cross-docking services bij Hubbel

Onze cross-docking service biedt u de volgende voordelen:

  • Onze locaties zijn goed bereikbaar aan de rand van de stad.
  • Niet langer laden en lossen op lastig bereikbare locaties in de stad.
  • Wij kunnen uw goederen gebundeld in de regio afleveren, met elektrische voertuigen. Zero emissie dus!
  • Als u meerdere klanten bundelt in één rit, werkt u nog efficiënter!
  • Indien nodig bieden wij ook mogelijkheden voor opslag van een enkele doos tot vele pallets.
Hubbel mee

Wij verzorgen Slimme Groene Stadslogistiek. In alles wat Hubbel doet staat onze klant centraal, wij ondersteunen onze klanten, zodat zij beter kunnen ondernemen.

Hubbel mee