Werken bij Hubbel Contact Mail: info@hubbel.nl Hulp nodig? 070 - 239 0040

Cross docking services

Bij ons kunnen transporteurs en vervoerder 7 dagen per week, ieder uur van de de dag, crossdocken voor leveringen in de regio Den Haag.

Milieu logistiek – niet meer de stad in

Onze Hub is gelegen op 10 minuten van de A4 direct aan de N211. De locatie is bereikbaar voor LZV’s en heeft de beschikking over vier loadingdocks met levellers om snel en veilig te laden en lossen.

Bent u geïnteresseerd in cross-docking?

Neem contact op voor de mogelijkheden! Laat uw persoonlijke gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hubbel biedt u het Cross docking platform in Den Haag

Tussen nu en 2025 gaan steeds meer delen van steden op slot voor dieselvoertuigen. Dit betekent dat veel leveranciers niet meer bij klanten kunnen komen met een bestaande wagenpark. Niet iedere leverancier rijdt in 2025 al zero emissie. Hubbel biedt de oplossing voor uw stadsdistributie! Wij ontzorgen uw volledige inbound and outbound deliveries.

Cross-docking services

Bij ons kunnen transporteurs en vervoerder 7 dagen per week, ieder uur van de de dag, crossdocken voor leveringen in de regio Den Haag. Het Last mile transport wordt daarna door Hubbel zero emissie uitgevoerd en gebundeld in de routes van Hubbel.  Wij werken efficiënt en bovenal groen!

Op deze manier bespaart u tijd en benut u als vervoerder uw wagenpark beter. Uw dure vrachtwagen hoeft niet meer op lastige locaties in de stad te laden en lossen en zo verbetert u de prestaties van uw wagenpark. Doordat Hubbel ook de mogelijkheid heeft voorraad in opslag te plaatsen, kunt u de bevoorrading frequentie verlagen of het tijdstip aanpassen wanneer u levert, zodat het beter in u eigen routes past, zonder afbreuk aan de afspraken met uw klant. Hubbel is daarom een mooi verlengstuk van uw netwerk.

Bent u geïnteresseerd in crossdocking?

Neem contact op voor de mogelijkheden! Laat uw persoonlijke gegevens achter.

Milieu logistiek – niet meer de stad in

Onze Hub is gelegen op 10 minuten van de A4 direct aan de N211. De locatie is bereikbaar voor LZV’s en heeft de beschikking over vier loadingdocks met levellers om snel en veilig te laden en lossen. Of het nu gaat om een incidentele stop of om dagelijks hoge volumes. Hubbel maakt voor u graag een voorstel op maat, in hoe wij uw lokale zero emissie partner kunnen zijn.

Voordelen voor de vervoerder door gebruik te maken van cross docking transport:

  • Minder vertraging in de stad, geen wachttijden meer. Lekker rustig, dus geen verliestijden tijdens de rit
  • U kunt veel meer ritten doen binnen 24 uur!
  • Besparen op de kosten voor chauffeurs én het aantal vrachtwagens dat u nodig heeft om de omzet van uw wagenpark verhogen
  • Als u meerdere klanten bundelt in 1 rit, bespaart u nóg meer kosten!
  • U vermindert direct uw footprint! Hubbel verzorgt voor u de Last Mile volledig zero emissie.

Niet alleen voor crossdocking maar ook voor opslagruimte en pakketservice bent u bij Hubbel aan het juiste adres!