Werken bij Hubbel Contact Mail: info@hubbel.nl Hulp nodig? 070 - 239 0040

Ontzorging

Wilt u dat wij ook voor u assembleren, orders samenvoegen, ompakken, picken, sorteren of andere oplossingen die in uw magazijnruimte moet plaatsvinden? Wij kunnen het volledige logistieke proces van uw e commerce bedrijf verzorgen.

Fulfilment kosten

Bent u van plan uw fulfilment uit te besteden en ontvangt u graag een voorstel? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Fulfilment uitbesteden? Hubbel is de plek voor handling & fulfilment

Orders verwerken, bestellingen uit het magazijn halen en afleveren bij de opdrachtgevers, een tijdrovende bezigheid waar je als bedrijf vaak niet op zit te wachten. Hubbel is de slimme oplossing als fulfilment partner voor alle logistieke processen. Wij stoppen niet bij opslag en transport. Wij gaan verder!

Ontzorging van fulfilment webshop en nog veel meer!

Wilt u dat wij ook voor u assembleren, orders samenvoegen, ompakken, picken, sorteren of andere oplossingen die in uw magazijnruimte moet plaatsvinden? Wij kunnen het volledige logistieke proces van uw e commerce bedrijf verzorgen. Onze warehouse medewerkers zijn van alle markten thuis en kunnen ingewerkt en opgeleid worden om uw fulfilment proces uit handen te nemen. Of dat om een project gaat of het structureel ontzorgen van uw complete fulfilment, door onze faciliteiten op de Hub kunnen wij hier altijd een passend voorstel voor doen.

Op deze manier heeft u uw magazijnruimte op een voordelige locatie én kunt u besparen door de medewerkers van Hubbel te delen met andere ondernemers. Super duurzaam en efficiënt!

Het verzendproces, lokaal, nationaal en internationaal kunnen wij volledig voor u uit handen nemen. Waarbij wij zelfs 1-uurs service kunnen aanbieden als dat nodig is. Wel zo handig toch? Hubbel is daarmee een one-stop-shop oplossing voor logistieke ontzorging.

Bent u van plan uw fulfilment uit te besteden en ontvangt u graag een voorstel?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0702390040

Niet alleen kunt u bij ons terecht als fulfilment partner, maar ook voor opslag en cross-docking bent u bij Hubbel aan het juiste adres.