Hubbel is de plek voor handling & fulfilment
Wij kunnen het volledige logistieke proces van uw (e-commerce) bedrijf verzorgen. Orders verwerken, picken, samenvoegen, ompakken, sorteren of andere oplossingen die in uw magazijnruimte moeten plaatsvinden, kunnen wij voor u uitvoeren. Hubbel is uw fulfilment partner voor alle logistieke processen.

Ontzorging van fulfilment voor webshops en nog veel meer!

Orders verwerken, orders picken, verzendklaar maken en afleveren bij uw opdrachtgevers. Een tijdrovende bezigheid waar je als bedrijf vaak niet op zit te wachten. Hubbel is de slimme oplossing als fulfilment partner voor alle logistieke processen.

Wilt u dat wij ook voor u assembleren, orders samenvoegen, ompakken, sorteren of andere activiteiten die in uw magazijnruimte moeten plaatsvinden? Wij kunnen het volledige logistieke proces van uw (e-commerce) bedrijf verzorgen. Onze warehouse medewerkers zijn van alle markten thuis en kunnen ingewerkt en opgeleid worden om uw fulfilment proces uit handen te nemen. Of het nou gaat om een project of het structureel ontzorgen van uw complete fulfilment. Door onze faciliteiten op onze Hub kunnen wij u altijd een passend voorstel doen.

Het verzendproces, lokaal, nationaal en internationaal kunnen wij volledig voor u uit handen nemen. Waarbij wij zelfs 1-uurs service kunnen aanbieden als dat nodig is. Wel zo handig toch? Hubbel is daarmee een one-stop-shop oplossing voor logistieke ontzorging.

De voordelen van fulfilment bij Hubbel

Onze fulfilment oplossingen bieden u de volgende voordelen:

  • Magazijnruimte op een goed bereikbare locatie aan de rand van de stad.
  • U bespaart doordat u de medewerkers van Hubbel deelt met andere ondernemers.
  • Gemak voor uw leveranciers omdat zij alles kunnen afleveren aan de rand van de stad.
  • Op projectbasis maar ook structureel ontzorgen.
  • Wij leveren uw goederen gebundeld in de regio, met elektrische voertuigen, zero emissie dus!
Ik Hubbel Mee

Voer het Ik Hubbel Mee Keurmerk op al uw uitingen in uw webshop en op uw pakketten.

Ik Hubbel Mee