Maak gebruik van onze full service opslagruimte
Wij bieden full service opslagmogelijkheden voor bedrijven, goed bereikbaar aan de rand van de stad. Dat al mogelijk vanaf 1 pallet, maar  grotere beveiligde opslagruimtes en koelopslag zijn ook mogelijk.

Opslag aan de stadsrand, groen en slim transport de stad in

Wij bieden dynamische opslag. Al vanaf één doos, pallet of vele pallets en rolcontainers. Ook koelopslag is mogelijk. Bij ons zit u niet vast aan lange termijn contracten. U kunt ook bij ons terecht voor eenmalige opdrachten. Natuurlijk is onze opslag volledig geklimatiseerd en beveiligd!

Uw leverancier bezorgt uw goederen bij Hubbel. Wij nemen deze in ontvangst en zorgen dat deze veilig in onze opslag terecht komen. U kunt op afroep uw goederen, of delen daarvan, laten klaarzetten voor transport. Wij kunnen ook het transport binnen de stad en de regio voor u verzorgen, waar mogelijk gebundeld om het aantal ritten in de stad terug te dringen. Altijd met elektrische voertuigen. 100% zero emissie dus!

Wij kunnen u ook ondersteunen bij uw eCommerce en fulfilment opdrachten.

In verband met uw veiligheid en die van uw goederen, heeft u zelf geen toegang tot onze opslagruimte. Wanneer u dit wél wilt, bieden wij u de Hub-in-Hub faciliteit aan. Al beschikbaar vanaf 25m2 . Hierbij heeft u uw eigen beveiligde ruimte, met 24/7 toegang.

Waarom opslagruimte huren bij Hubbel?

Onze full service opslag biedt u de volgende voordelen:

  • Flexibiliteit in volume van een enkele doos tot vele pallets.
  • U betaalt per dag, dus geen vaste maandkosten.
  • Gemak voor uw leveranciers omdat zij alles kunnen afleveren aan de rand van de stad.
  • Lagere opslagkosten dan in het centrum van de stad.
  • Wij kunnen uw goederen gebundeld in de regio afleveren, met elektrische voertuigen. Zero emissie dus!
  • Wij verzorgen ook fulfilment.
Hubbel mee

Wij verzorgen Slimme Groene Stadslogistiek. In alles wat Hubbel doet staat onze klant centraal, wij ondersteunen onze klanten, zodat zij beter kunnen ondernemen.

Hubbel mee