Over Hubbel – uw partner voor duurzaam logistiek

Hubbel is in 2018 opgericht door Robert en Michelle met de ambitie om de stad leefbaarder te maken met Slimme Groene Transport en Logistiek. Ondertussen Hubbelen er al vele medewerkers, partners en klanten mee met Hubbel en daar zijn we blij om! Iedereen is welkom om mee te hubbelen; als klant, medewerker of partner. Voorwaarde is dat je gedreven bent om de logistiek in de stad Slimmer en Groener te maken. Dat vinden wij belangrijk!

Waar wil Hubbel heen?

Hubbel gelooft dat de first en last mile in de stad anders kan en moet, slimmer en groener. En dat is wat we doen: stadslogistiek slimmer en groener maken, iedere dag weer. Altijd 100% Zero Emissie en zo slim als mogelijk is. Slim betekent voor ons met zo min mogelijk kilometers en zo min mogelijk lege ruimte goederen vervoeren in de stad. Ons doel is om daarmee de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid van stadslogistiek te verbeteren.

Hoe Hubbel begon?

De eerste jaren opereerde Hubbel vanuit de het pand van Van der Velde Verhuizingen aan de Zinkwerf 27 in Den Haag. Hubbel startte met één elektrische vrachtwagen en één elektrische bestelbus in de loods van Van der Velde Verhuizingen. Ondertussen is het wagenpark verder uitgebreid en groeit Hubbel verder in breedte en dikte. In 2020 is Rinse aan boord gekomen om de ontwikkeling van Zinkwerf 20 als Logistieke Hotspot te versnellen. Daar heeft Hubbel de ruimte om verder groeien en meer slimme oplossingen te ontwikkelen.

Met Van der Velde Verhuizingen werkt Hubbel intensief samen om te helpen met Slimme Groene Logistiek. Zo besteedt Van der Velde Verhuizingen facilitaire leveringen uit aan Hubbel en beheert Hubbel de magazijnvoorraad voor van der Velde Verhuizingen op Zinkwerf 20. Dat maakt de verhuizers een stuk productiever!

Wie Hubbelt er iedere dag?

Daarbij is het team uitgebreid met mensen die onze visie delen. Mensen met passie voor logistiek en oog voor de klant. Hubbel wil daarin een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaam transport. Zo werken we zoveel mogelijk met eigen en vast personeel en werken we samen met partners om mensen op te leiden voor een carrière in logistiek.

Meehubbelen?

We staan altijd open voor nieuwe klanten, partner, collega’s die onze visie delen. Kijk voor onze diensten op de pagina’s voor op- en overslagHub-in-Hubcrossdocking, zero emissie stadsdistributie en handling & fulfilment. Kijk op vacatures naar openstaande vacatures, of neem contact op als je meer wilt weten!

Hub HOI!