Werken bij Hubbel Contact Mail: info@hubbel.nl Hulp nodig? 070 - 239 0040

Hubbel jij al mee in Rotterdam?

Wij bieden dé oplossing voor duurzame logistiek in Rotterdam.

Met onze hub aan de rand van de stad voor opslag van zakelijke voorraden, en volledig zero emissie transport in en rond de stad, zorgen wij voor een leefbare stad. Hubbel is Groen én Slim!

Wilt u weten hoe wij uw logistiek in de stad kunnen verduurzamen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  * Deze velden zijn verplicht.

  Hubbel vindt dat logistiek in steden anders kan én moet

  Rotterdam is een grote, drukke stad waar dagelijks talloze mensen reizen ten behoeve van wonen, werk, onderwijs en recreatie. En de stad wordt de komende jaren alleen nog maar drukker. Ook de vraag naar producten en diensten neemt alleen maar toe, met nóg meer verkeer als gevolg.

  Om de stad leefbaar te houden en de luchtkwaliteit te verbeteren, zet Hubbel zich in voor slim en schoon transport in Rotterdam en omstreken. Dankzij Hubbel kunnen transporteurs hun goederen lossen en opslaan aan de rand van stad en zorgt Hubbel voor 100% elektrisch én efficiënt gebundeld transport de stad in én uit. Zo kunnen wij het aantal transportritten in de stad met 80% verminderen én de uitstoot in de stad van transport substantieel verminderen.

  Hubbel biedt een full service oplossing voor iedere ondernemer, groot en klein.

  Hub Hoi!
  Hubbel Opslagruimte Rotterdam

  Opslagruimte in Rotterdam

  Hubbel is dé plek voor opslag voor bedrijven. Wanneer u opslagruimte nodig heeft voor de opslag van goederen dan bent u bij Hubbel aan het juiste adres!

  Meer informatie

  Hubbel HELPS Rotterdam

  Met onze pakketservice Hubbel HELPS laat u, uw pakketten op een groene en efficiënte manier ophalen, bundelen en bezorgen in de stad.

  Meer informatie

  Handling & Fulfilment Rotterdam

  Hubbel is de slimme oplossing als fulfilment partner voor alle logistieke processen. Wij stoppen niet bij opslag en transport. Wij gaan verder!

  Meer informatie

  Waarom Hubbel als oplossing voor uw Stadslogistiek in Rotterdam?

  • Uw goederen worden 100% zero emissie vervoerd
  • Hubbel is gevestigd aan de rand van de stad, en daarmee goed bereikbaar voor uw leveranciers en transporteurs
  • Bij Hubbel denken we graag mee in maatwerkoplossingen voor uw organisatie
  • Hubbel is naast duurzaam ook maatschappelijk betrokken bij uw stad
  • U kunt bij Hubbel altijd rekenen op service met een lach, HubHoi!
  Meer informatie stadslogistiek Rotterdam

  Hubbel biedt dé oplossing voor de First & Last Mile in Rotterdam

  Met onze locatie en zero emissie wagenpark aan de rand van Rotterdam, verzorgen wij uw stadsdistributie.

  Wij hebben opslagmogelijkheden voor uw voorraad, verzorgen uw transport de stad in en nemen eventuele retourgoederen direct mee. Naast groot transport, hebben wij ook een pakketnetwerk voor uw B2C of B2B stroom. Is er fulfilment nodig of ander maatwerk? Ook dat regelen wij voor u.

  Wij verzamelen alle pakketten in onze hub. Pakketten die de stad niet uit moeten, houden wij lokaal. Dat scheelt heel veel onnodige transportkilometers over de snelweg. Dankzij onze software, streven wij ernaar om ‘altijd vol’ te rijden door de stad. Op die manier, vermijden wij dus onnodige en lege kilometers in de stad. En dat noemen wij dus SLIM.

  Met Hubbel heeft u direct een verlaging van uw zakelijke footprint gerealiseerd.

  Meer informatie over First & Last Mile delivery
  98% van onze klanten raadt Hubbel aan!

  Wij streven altijd naar de beste duurzame dienstverlening. De beoordelingen van onze klanten wegen daarom zwaar mee in het blijven optimaliseren van onze diensten.

  5.0
  De verspreiding van LEVEN! Magazine wordt door Hubbel zeer goed uitgevoerd. Deze logistiek grote klus, klaren zij binnen afzienbare tijd en altijd bezorging met een glimlach. Erg blij met onze samenwerking met Hubbel!
  Diana Boer

  Diana Boer

  LEVEN! Magazine

  Bekijk alle Google beoordelingen
  5.0
  Als je een partij zoekt waar je voordelig CO2 neutraal je spullen wil opslaan en een partij die je stadsdistributie moet verzorgen dan is er geen betere als Hubbel. Hubbel denkt mee waar nodig. Top bedrijf!
  Richard Ley

  Richard Ley

  White Stork

  Bekijk alle Facebook beoordelingen
  5.0
  Hubbel regelt voor ons alle transporten richting Noord Europa gezien de logistiek hier in Portugal nauwelijks groen is en ook erg kostbaar en onbetrouwbaar. Een aanrader voor klein en groot.
  Marije Passos

  Marije Passos

  Passeite

  Bekijk alle Google beoordelingen

  Steeds meer ondernemers Hubbelen mee in Rotterdam

  Steeds meer ondernemers zien het belang van duurzaam ondernemen. Met onze dienstverlening dragen we graag samen met u bij aan een duurzamere wereld.

  100%
  elektrisch
  100+
  Hubbelen al mee
  80%
  minder transportritten
  10.000+
  beschikbare opslagruimte
  Hubbelen in Rotterdam

  Waarom wij Hubbelen in Rotterdam

  Hubbel gelooft dat logistiek in de stad anders kan en moet; slimmer & groener! En dat is wat wij doen: stadslogistiek slimmer en groener maken, iedere dag weer. Altijd 100% Zero Emissie en zo slim als mogelijk. Slim betekent voor Hubbel: zo veel mogelijk vervoeren in zo min mogelijk ritten.

  Impact maken
  Hubbel heeft als doel de steden leefbaar te maken. Dat bereik je niet alleen met elektrische wagens. De stad wordt steeds voller, de wegen staan steeds vaker vast. Dat gaat met de huidige economie alleen maar erger worden. Met iedere Hubbel auto in de stad, rijden er vijf andere wagens niet. Reken dat eens door.

  Waarde toevoegen in de keten
  Tegelijkertijd leveren wij toegevoegde waarde voor ondernemers door kosten te verlagen en/of omzet te verbeteren. Bij ons is iedere klant belangrijk. We denken mee en lossen op. Samen werken aan een Slimme & Groene toekomst!

  Hubbel ook mee in Rotterdam
  Medewerker Hennie

  Hubbel ook mee in Rotterdam!

  Bent u op zoek naar een oplossing voor het verduurzamen van uw stadslogistiek? En bent u net als wij van mening dat dit allemaal een stuk efficiënter kan? Neem dan contact met ons op.

  Meer informatie