Hubbel jij al mee in
Den Haag?
Wij bieden dé oplossing voor duurzame logistiek in Den Haag.

Met onze hub aan de rand van de stad voor opslag van zakelijke voorraden, en volledig zero emissie transport in en rondom de stad, zorgen wij voor een leefbare stad. Hubbel is Groen én Slim!

Hubbel vindt dat logistiek in steden anders kan én moet

Den Haag is een grote, drukke stad waar dagelijks talloze mensen reizen ten behoeve van wonen, werk, onderwijs en recreatie. En de stad wordt de komende jaren alleen nog maar drukker. Ook de vraag naar producten en diensten neemt alleen maar toe, met nóg meer verkeer als gevolg.

Om de stad leefbaar te houden en de luchtkwaliteit te verbeteren, zet Hubbel zich in voor slim en schoon transport in Den Haag en omstreken. Dankzij Hubbel kunnen transporteurs hun goederen lossen en opslaan aan de rand van stad en zorgt Hubbel voor 100% elektrisch én efficiënt gebundeld transport de stad in én uit. Zo kunnen wij het aantal transportritten in de stad met 80% verminderen én de uitstoot in de stad van transport substantieel verminderen.

Hubbel biedt een full service oplossing voor iedere ondernemer, groot en klein.

Hubbel Vestigingen
Waarom Hubbel Den Haag?

Waarom Hubbel als oplossing voor uw Stadslogistiek in Den Haag?

 • Uw goederen worden 100% zero emissie vervoerd
 • Hubbel is gevestigd aan de rand van de stad, en daarmee goed bereikbaar voor uw leveranciers en transporteurs
 • Bij Hubbel denken we graag mee in maatwerkoplossingen voor uw organisatie
 • Hubbel is naast duurzaam ook maatschappelijk betrokken bij uw stad
 • U kunt bij Hubbel altijd rekenen op service met een lach, HubHoi!

Hubbel Den Haag is een Hubbel XL

Den Haag is de hoofdlocatie van Hubbel. Een Hubbel XL betekent dat wij alle mogelijke diensten van Hubbel op deze locatie kunnen bieden.

De locatie bevindt zich in Den Haag Zuid West en van daaruit kunnen wij zowel de gehele stad bevoorraden als de gebieden aan de kust.

Eveneens beschikt deze locatie over veel Warehouse mogelijkheden. Wij kunnen iedere MKB ondernemer ontzorgen op het gebied van zijn logistiek.  Of er nu behoefte is aan één pallet opslag of een grote afgesloten opslagruimte; Ook koel/vers ruimte is aanwezig.

Onze Hub is full service: u hoeft niets zelf te doen. Wij verzorgen inslag, uitslag én eventuele verpakking of ompakking voor u; Bij Hubbel kunt u terecht voor maatwerk.

Ook de ondernemer die vanuit huis werkt of behoefte heeft aan een extra locatie, kan bij ons terecht voor een werkplek of vergaderlocatie. Vanaf voorjaar 2022 worden deze ruimtes in gebruik genomen.

Hubbel Den Haag oplossing
98% van onze klanten raadt Hubbel aan in Den Haag!

Wij streven altijd naar de beste duurzame dienstverlening. De beoordelingen van onze klanten wegen daarom zwaar mee in het blijven optimaliseren van onze diensten.

5.0
De verspreiding van LEVEN! Magazine wordt door Hubbel zeer goed uitgevoerd. Deze logistiek grote klus, klaren zij binnen afzienbare tijd en altijd bezorging met een glimlach. Erg blij met onze samenwerking met Hubbel!
Diana Boer

Diana Boer

LEVEN! Magazine

Bekijk alle Google beoordelingen
5.0
Als je een partij zoekt waar je voordelig CO2 neutraal je spullen wil opslaan en een partij die je stadsdistributie moet verzorgen dan is er geen betere als Hubbel. Hubbel denkt mee waar nodig. Top bedrijf!
Richard Ley

Richard Ley

White Stork

Bekijk alle Facebook beoordelingen
5.0
Hubbel regelt voor ons alle transporten richting Noord Europa gezien de logistiek hier in Portugal nauwelijks groen is en ook erg kostbaar en onbetrouwbaar. Hubbel is een absolute aanrader voor klein en groot.
Marije Passos

Marije Passos

Passeite

Bekijk alle Google beoordelingen
Waarom wij Hubbelen in Den Haag

Hubbel gelooft dat logistiek in de stad anders kan en moet; slimmer & groener! En dat is wat wij doen: stadslogistiek slimmer en groener maken, iedere dag weer. Altijd 100% Zero Emissie en zo slim als mogelijk. Slim betekent voor Hubbel: zo veel mogelijk vervoeren in zo min mogelijk ritten.

Impact maken
Hubbel heeft als doel de steden leefbaar te maken. Dat bereik je niet alleen met elektrische wagens. De stad wordt steeds voller, de wegen staan steeds vaker vast. Dat gaat met de huidige economie alleen maar erger worden. Met iedere Hubbel auto in de stad, rijden er vijf andere wagens niet. Reken dat eens door.

Waarde toevoegen in de keten
Tegelijkertijd leveren wij toegevoegde waarde voor ondernemers door kosten te verlagen en/of omzet te verbeteren. Bij ons is iedere klant belangrijk. We denken mee en lossen op. Samen werken aan een Slimme & Groene toekomst!

Wilt u graag in contact komen met
Hubbel in Den Haag?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij proberen binnen 24 uur te reageren.

Hubbel Den Haag
Zinkwerf 20
2544 EE Den Haag

Tel. 070 – 239 0040
Mail. info@hubbel.nl

Den Haag

  * Deze velden zijn verplicht.

  Hubbel mee

  Wij verzorgen Slimme Groene Stadslogistiek. In alles wat Hubbel doet staat onze klant centraal, wij ondersteunen onze klanten, zodat zij beter kunnen ondernemen.

  Hubbel mee