Werken bij Hubbel Contact Mail: info@hubbel.nl Hulp nodig? 070 - 239 0040

Hubbel jij al mee in Den Haag?

Wij bieden dé oplossing voor duurzame logistiek in Den Haag.

Met onze hub aan de rand van de stad voor opslag van zakelijke voorraden, en volledig zero emissie transport in en rondom de stad, zorgen wij voor een leefbare stad. Hubbel is Groen én Slim!

Wilt u weten hoe wij uw logistiek in de stad kunnen verduurzamen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  * Deze velden zijn verplicht.

  Hubbel vindt dat logistiek in steden anders kan én moet

  Den Haag is een grote, drukke stad waar dagelijks talloze mensen reizen ten behoeve van wonen, werk, onderwijs en recreatie. En de stad wordt de komende jaren alleen nog maar drukker. Ook de vraag naar producten en diensten neemt alleen maar toe, met nóg meer verkeer als gevolg.

  Om de stad leefbaar te houden en de luchtkwaliteit te verbeteren, zet Hubbel zich in voor slim en schoon transport in Den Haag en omstreken. Dankzij Hubbel kunnen transporteurs hun goederen lossen en opslaan aan de rand van stad en zorgt Hubbel voor 100% elektrisch én efficiënt gebundeld transport de stad in én uit. Zo kunnen wij het aantal transportritten in de stad met 80% verminderen én de uitstoot in de stad van transport substantieel verminderen.

  Hubbel biedt een full service oplossing voor iedere ondernemer, groot en klein.

  Hub Hoi!
  Transport Den Haag

  First & Lastmile Den Haag

  Hubbel is dé oplossing voor transport in de binnenstad. Voor al uw logistieke uitdagingen in de stad: Hubbel is het antwoord!

  Meer informatie
  Crossdocking Den Haag

  Crossdocking Den Haag

  Bij ons kunnen transporteurs en vervoerder 7 dagen per week, ieder uur van de de dag, crossdocken voor leveringen in de stad.

  Meer informatie
  Hubbel Helps Den Haag

  Hubbel HELPS Den Haag

  Met onze pakketservice Hubbel HELPS laat u, uw pakketten op een groene en efficiënte manier ophalen, bundelen en bezorgen in de stad.

  Meer informatie
  Hubbel Opslagruimte Rotterdam

  Opslagruimte in Den Haag

  Hubbel is dé plek voor opslag voor bedrijven. Wanneer u opslagruimte nodig heeft voor de opslag van goederen dan bent u bij Hubbel aan het juiste adres!

  Meer informatie
  Hub-in-Hub Den Haag

  Hub-in-Hub Den Haag

  Met een Hub-in-Hub heeft u een eigen ruimte waar u 24/7 toegang tot heeft. U laat uw leveranciers bij ons leveren en wij bezorgen uw goederen in uw eigen stadshub.

  Meer informatie
  Handling & Fulfillment Den Haag

  Handling & Fulfilment Den Haag

  Hubbel is de slimme oplossing als fulfilment partner voor alle logistieke processen. Wij stoppen niet bij opslag en transport. Wij gaan verder!

  Meer informatie
  Waarom Hubbel Den Haag

  Waarom Hubbel als oplossing voor uw Stadslogistiek in Den Haag?

  • Uw goederen worden 100% zero emissie vervoerd
  • Hubbel is gevestigd aan de rand van de stad, en daarmee goed bereikbaar voor uw leveranciers en transporteurs
  • Bij Hubbel denken we graag mee in maatwerkoplossingen voor uw organisatie
  • Hubbel is naast duurzaam ook maatschappelijk betrokken bij uw stad
  • U kunt bij Hubbel altijd rekenen op service met een lach, HubHoi!
  Meer informatie stadslogistiek Den Haag

  Hubbel Den Haag is een Hubbel XL

  Den Haag is de hoofdlocatie van Hubbel. Een Hubbel XL betekent dat wij alle mogelijke diensten van Hubbel op deze locatie kunnen bieden.

  De locatie bevindt zich in Den Haag Zuid West en van daaruit kunnen wij zowel de gehele stad bevoorraden als de gebieden aan de kust.

  Eveneens beschikt deze locatie over veel Warehouse mogelijkheden. Wij kunnen iedere MKB ondernemer ontzorgen op het gebied van zijn logistiek.  Of er nu behoefte is aan één pallet opslag of een grote afgesloten opslagruimte; Ook koel/vers ruimte is aanwezig.

  Onze Hub is full service: u hoeft niets zelf te doen. Wij verzorgen inslag, uitslag én eventuele verpakking of ompakking voor u; Bij Hubbel kunt u terecht voor maatwerk.

  Ook de ondernemer die vanuit huis werkt of behoefte heeft aan een extra locatie, kan bij ons terecht voor een werkplek of vergaderlocatie. Vanaf voorjaar 2022 worden deze ruimtes in gebruik genomen.

  Neem direct vrijblijvend contact op
  98% van onze klanten raadt Hubbel aan in Den Haag!

  Wij streven altijd naar de beste duurzame dienstverlening. De beoordelingen van onze klanten wegen daarom zwaar mee in het blijven optimaliseren van onze diensten.

  5.0
  De verspreiding van LEVEN! Magazine wordt door Hubbel zeer goed uitgevoerd. Deze logistiek grote klus, klaren zij binnen afzienbare tijd en altijd bezorging met een glimlach. Erg blij met onze samenwerking met Hubbel!
  Diana Boer

  Diana Boer

  LEVEN! Magazine

  Bekijk alle Google beoordelingen
  5.0
  Als je een partij zoekt waar je voordelig CO2 neutraal je spullen wil opslaan en een partij die je stadsdistributie moet verzorgen dan is er geen betere als Hubbel. Hubbel denkt mee waar nodig. Top bedrijf!
  Richard Ley

  Richard Ley

  White Stork

  Bekijk alle Facebook beoordelingen
  5.0
  Hubbel regelt voor ons alle transporten richting Noord Europa gezien de logistiek hier in Portugal nauwelijks groen is en ook erg kostbaar en onbetrouwbaar. Een aanrader voor klein en groot.
  Marije Passos

  Marije Passos

  Passeite

  Bekijk alle Google beoordelingen

  Steeds meer ondernemers Hubbelen mee in Den Haag

  Steeds meer ondernemers zien het belang van duurzaam ondernemen. Met onze dienstverlening dragen we graag samen met u bij aan een duurzamere wereld.

  100%
  elektrisch
  100+
  Hubbelen al mee
  80%
  minder transportritten
  10.000+
  beschikbare opslagruimte
  Hubbel Den Haag

  Waarom wij Hubbelen in Den Haag

  Hubbel gelooft dat logistiek in de stad anders kan en moet; slimmer & groener! En dat is wat wij doen: stadslogistiek slimmer en groener maken, iedere dag weer. Altijd 100% Zero Emissie en zo slim als mogelijk. Slim betekent voor Hubbel: zo veel mogelijk vervoeren in zo min mogelijk ritten.

  Impact maken
  Hubbel heeft als doel de steden leefbaar te maken. Dat bereik je niet alleen met elektrische wagens. De stad wordt steeds voller, de wegen staan steeds vaker vast. Dat gaat met de huidige economie alleen maar erger worden. Met iedere Hubbel auto in de stad, rijden er vijf andere wagens niet. Reken dat eens door.

  Waarde toevoegen in de keten
  Tegelijkertijd leveren wij toegevoegde waarde voor ondernemers door kosten te verlagen en/of omzet te verbeteren. Bij ons is iedere klant belangrijk. We denken mee en lossen op. Samen werken aan een Slimme & Groene toekomst!

  Hubbel ook mee in Den Haag
  Hubbel medewerker Rotterdam

  Hubbel ook mee in Den Haag!

  Bent u op zoek naar een oplossing voor het verduurzamen van uw stadslogistiek? En bent u net als wij van mening dat dit allemaal een stuk efficiënter kan? Neem dan contact met ons op.

  Meer informatie