Hubbel Halen en Brengen
Wij halen al uw (online) verkopen bij u op en bezorgen het zero emissie bij uw klant. Een stevige doos als verpakking is niet nodig. We bezorgen ook tasjes, of andere verpakkingen. Zelfs een bosje bloemen.

Hubbel Halen en Brengen – de groene en slimme bezorgservice van Nederland

Hubbel Halen en Brengen is dé oplossing in de stad voor first- & lastmile stadslogistiek speciaal voor kleinbedrijf, winkels en webshops. Wij komen uw zendingen bij u ophalen en bezorgen deze in de regio zero emissie bij uw klanten. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn. Hubbel is er voor alle bedrijven en volumes. Dus ook kleinere bedrijven en winkels helpen wij graag!

Alles wat wij bezorgen bundelen we slim op onze Hubs. Wij zorgen voor efficiënte routes in en rond de stad. Alles wat buiten de regio bezorgd moet worden, gaat met een pendel naar onze Hubs in de andere regio’s. Daar worden ze weer slim gebundeld en efficiënt zero emissie de stad in gebracht. Daarbuiten werken we samen met vertrouwde vervoerspartners, nationaal en internationaal.

Op deze manier zorgt Hubbel samen met u dat het aantal transportbewegingen in de stad vermindert en uitstootvrij worden. Goed voor tevreden klanten en het verkleinen van uw footprint.

De voordelen van Hubbel Halen en Brengen

Onze haal- en brengdienst biedt u door onze efficiënte werkwijze de volgende voordelen:

  • We nemen alles wat bezorgd moet worden in één keer mee.
  • We gebruiken elektrische voertuigen, zero emissie dus!
  • We minimaliseren het aantal ritten.
  • Retourgoederen en emballage nemen we ook mee.
  • U kunt uw voorraad ook in onze Hub opslaan.
  • Wij verzorgen ook fulfilment.
  • Verbetering van uw Footprint.
Ik Hubbel Mee

Voer het Ik Hubbel Mee Keurmerk op al uw uitingen in uw webshop en op uw pakketten.

Ik Hubbel Mee