Retour- en afvallogistiek
Wij verzorgen al uw transport in en rond de stad met elektrische voertuigen. Dus ook uw retouren en (gescheiden) reststromen nemen wij graag voor u mee. We zijn er toch!

Groen en zoveel mogelijk circulair

Hubbel vindt dat logistiek in onze steden anders kan en moet. Slimmer en groener. En dat is wat we doen: stadslogistiek slimmer en groener maken, iedere dag weer. Ook voor uw retouren en reststromen. Altijd 100% Zero Emissie en zo slim als mogelijk is.

Wij werken als volgt. Waar mogelijk nemen we uw retouren en (gescheiden) reststromen mee als we toch bij u in de buurt zijn op onze dagelijkse routes. Dat scheelt u een hoop ruimte voor de opslag. Bovendien kunnen sommige reststromen (zoals koffiedroes) dan nóg beter hergebruikt worden. De verwerking regelen wij met onze vaste partners. Duurzaamheid is hierbij ons uitgangspunt.

Op deze manier draagt u samen met Hubbel bij aan een duurzame en circulaire samenleving. Bovendien minder transportbewegingen in de stad en alles uitstootvrij. Goed voor het verkleinen van uw footprint.

Medewerker pakketnetwerk

De voordelen van onze retour-en afvallogistiek

Onze retour en afval logistiek biedt u door onze efficiënte werkwijze de volgende voordelen:

  • We zijn in de buurt, dus kunnen regelmatig langskomen. Dan heeft u minder ruimte nodig voor het opslaan van uw retouren en afval.
  • We zorgen er met onze partners voor dat zoveel mogelijk restromen worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen.
  • We gebruiken elektrische voertuigen, zero emissie dus!
  • We minimaliseren het aantal ritten.
  • Verbetering van uw Footprint.
Hubbel mee

Wij verzorgen Slimme Groene Stadslogistiek. In alles wat Hubbel doet staat onze klant centraal, wij ondersteunen onze klanten, zodat zij beter kunnen ondernemen.

Hubbel mee