Hubbel als uw logistieke verlengstuk

Als ondernemer in de stad wilt u zich concentreren op uw klanten en die binden. De beleving van de winkel en de service maken het verschil. Hubbel is hierin uw logistiek verlengstuk. Of u nou meer verkoopruimte wilt of u klanten thuisbezorging bieden. Hubbel helpt u meer omzet te genereren met uw vierkante meters!

Gebundelde levering

Wij leveren uw voorraad van verschillende leveranciers in volume en frequentie en op de tijd wanneer het uitkomt en nemen meteen uw e-commerce orders en afvalstromen mee. Dat bespaart gedoe, geld en tijd!

Service

Thuisbezorgingen kunnen we dezelfde dag bezorgen bij uw klanten en daarmee breidt u de service naar uw klant uit. Uw klant hoeft niet in de winkel te komen.

Slimme magazijnruimte

We beheren uw voorraad in onze Hub-in-Hub aan de rand van de stad. Zo kan u meer verkoopoppervlak aan uw winkel toevoegen.

Hubbel pakt dat slimmer en groener aan!

Bij Hubbel verzamelen we uw leveringen en bezorgen deze gebundeld wanneer het u uitkomt, ook als u dat liever heel vroeg of juist heel laat wenst. Dat bundelen doen we ook met uw buren, zodat we Slimme Groene routes kunnen maken. Uw retourzendingen en afvalstromen nemen wij gelijk mee zodat ook die ritten overbodig worden. Zo werkt u niet alleen mee aan een groener en veiliger Den Haag, maar bespaart u ook nog eens op uw kosten:

  • Benut uw dure vierkante meters in de stad slimmer
  • Bespaar op transportkosten van uw leveranciers
  • Verklein uw co2-afdruk
  • Ontzorg uw organisatie met 1 aanspreekpunt: Hubbel!
Door onze Slimme aanpak borgen wij dat orders op het gewenste tijdstip worden geleverd of opgehaald.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen