Werken bij Hubbel Contact Mail: info@hubbel.nl Hulp nodig? 070 - 239 0040

Hubbel HELPS

Wij bieden u de oplossing om uw pakketten slim en groen bij uw klant te krijgen.

Wilt u direct contact met ons? Bel dan:
070 – 204 34 88

Wilt u kennis maken met onze haal- & bezorgservice; Hubbel Helps? Meld u dan direct aan:

  Medewerker pakketnetwerk

  De voordelen van Hubbel HELPS

  Onze pakketdienst biedt u door onze efficiënte werkwijze de volgende voordelen:

  • Wij nemen al uw pakketten in één keer mee
  • Zero emissie dienstverlening voor hetzelfde geld
  • Retourgoederen en emballage kunnen ook mee
  • Uw pakketten in de regio worden Same Day geleverd
  • Voorraad opslag mogelijkheden
  • Fulfilment mogelijkheden
  • Verbetering van uw Footprint
  • Uw eigen leveringen kunnen ook via onze Hub

  Hubbel HELPS (Pakketnetwerk) nu ook in Rotterdam

  Hubbel HELPS – de groene en slimme pakketdienst van Nederland

  Hubbel HELPS is de oplossing in de stad voor First- & Lastmile stadslogisitiek speciaal voor Kleinbedrijf, Winkels en Webshops. Met Hubbel besteedt u uw logistieke uitdagingen volledig uit. Wij komen uw zendingen bij u ophalen en leveren deze Same Day & Zero Emissie uit aan uw klanten. Zowel bij particulieren als bedrijven, u heeft slechts één ophaalmoment. Hubbel is er voor alle bedrijven en sluit de kleinere bedrijven en winkels niet uit.

  Omdat wij alle leveringen slim bundelen op onze HUB locaties aan de rand van de stad, zorgen wij voor efficiënte routes in de stad. Uw landelijke pakketten gaan met een slimme zero emissie pendel op weg naar de andere regio’s, alwaar de pakketten weer slim gebundeld worden en zero emissie de stad in gaan.

  Op deze manier zorgt Hubbel samen met u ervoor dat het aantal transportbewegingen in de stad vermindert en zorgt u door met ons samen te werken voor een verlaging van uw zakelijke Footprint.

  Hubbel Helps groene pakketdienst
  Pakketjes efficient bezorgen

  Laat uw pakketjes efficiënt bezorgen aan uw klanten in de stad

  Uw pakketjes bezorgen we vaak dezelfde dag nog aan uw klanten binnen de stad. Daarbuiten werken we samen met vertrouwde vervoerspartners, nationaal en internationaal. Altijd snel en efficiënt.

  Hubbel nu ook mee in Nederland

  Wij verzorgen Slimme Groene Stadslogistiek. In alles wat Hubbel doet staat onze klant centraal, wij ondersteunen onze klanten, zodat zij beter kunnen ondernemen.

  Veelgestelde vragen

  Waarom verlaag ik met HELPS het aantal transportbewegingen?
  Bij Hubbel brengen we alle pakketten eerst naar onze HUB aan de rand van de stad. Daar worden ze uit gesorteerd op binnen de regio en naar een andere regio. Vervolgens worden de pakketten weer uitgeleverd binnen de regio. Wij werken niet met een landelijk sorteercentrum waardoor de pakketten allemaal minimaal twee maal in grote trucks over de snelweg moeten. De lokale pakketten blijven dus ook lokaal!
  Heeft Hubbel echt alleen zero emissie vervoer?
  Ja, bij Hubbel wordt echt alleen gewerkt met 100% zero emissie voertuigen. Wij werken niet met onderaannemers die in andere wagens rijden.
  Kan ik ook versproducten laten vervoeren door Hubbel?
  Jazeker. Wij hebben ook oplossingen voor koeltransporten!
  Vanuit onze Hub in Den Haag is het nu al mogelijk om versproducten te laten rijden in de regio Haaglanden.
  Moet ik per se dagelijkse pick ups afnemen als ik wil werken met Hubbel?
  Nee, dat moet zeker niet. Met ons maak je een op jou gerichte afspraak. Wij kunnen samen bepalen wat voor jou het beste uit komt.
  Kunnen jullie ook pakketten samenstellen?
  Ja, dat kan. Wij kunnen hier op locatie voor jou pakketten klaar maken voor verzending. Dit valt onder fulfilment en doen wij veel voor diverse partijen. Als je hier meer informatie over wilt, stuur ons dan een mail: aanvragen@hubbel.nl
  Kan Hubbel al landelijk zero emissie leveren?
  Nee helaas! Wij zijn druk bezig met het opschalen van ons zero emissie gebied en streven ernaar om dit zo snel mogelijk landelijk te kunnen bieden. In de regio’s Haaglanden, Rijnmond en Utrecht is het al mogelijk. De overige gebieden worden nu nog next day uitgereden door pakketpartners.