Terug

Hubbel lanceert koel en vers transport als onderdeel van Hubbel HELPS

4 november 2021 / Nieuws

Met Hubbel HELPS bieden wij u de oplossing om uw pakketten slim en groen bij uw klant te krijgen. Omdat vanaf 2025 de binnensteden alleen nog maar zero emissie toegankelijk zijn gaat Hubbel nog een stap verder. 

Vanaf heden is het namelijk ook mogelijk om uw koel en vers transport zero emissie te laten leveren door Hubbel. Uw versleveranciers leveren hun orders in de ochtend af op de hub aan de rand van de stad. Vervolgens worden hier alle orders tot slechts één levering gebundeld en vanaf de hub uitstootvrij geleverd aan uw restaurant.

De eerste resultaten uit een Pilot met de Hubklup zijn veelbelovend. Zo vervangen wij gemiddeld 6 tot 7 diesel bussen met slechts 1 uitstootvrij voertuig.

Zo bespaart u als ondernemer dus behoorlijk wat tijd doordat u slechts één levering met al uw versproducten hoeft aan te nemen en wordt er daarnaast een veelvoud aan CO2 uitstoot bespaard.

Net als de deelnemers aan de pilot in samenwerking met Hubklup zijn ook wij razend enthousiast. Als het aan ons ligt willen wij volgend jaar de hele Zuid-Hollandse kust op een duurzame manier bevoorraden.