Minder leveringen aan de deur!

Dagelijks komt er een heel peloton aan vervoerders en leveranciers aan de deur om uw goederen te leveren en zendingen op te halen. Dat zorgt voor heel veel contactmomenten aan de deur en verliestijd met het in ontvangst nemen en verwerken van deze leveringen en transporten. Hubbel maakt dat makkelijker: Slimmer en Groener! Wij verzamelen uw leveringen op onze Hub, bundelen die en nemen retourstromen meteen weer mee met onze elektrische voertuigen. Zo bent u minder tijd kwijt aan het ontvangen van uw leveringen en kan uw personeel zich richten op uw klanten!

Ruimte besparen in de stad!

Ook kunnen wij voorraden voor u in beheer nemen in ons magazijn, zo kan u met minder dure vierkante meters af. Of u laat uw archief door ons opslaan op onze Hub. Hubbel helpt mee om slim om te gaan met ruimte en zo ook kosten. Het is nou eenmaal voordeliger om ruimte te gebruiken in ons magazijn dan uw voorraad op dure vierkante meters in de stad op te slaan.

Extra services voor uw personeel!

Steeds meer bestellen werknemers online en laten dat op de zaak afleveren, daar is immers altijd iemand aanwezig en het bespaart tijd. Daarmee groeit het aantal contacten aan de deur alleen maar meer. Hubbel kan deze pakketten op de Hub ontvangen en gebundeld uitleveren aan uw personeel, met een glimlach, zonder dure investering in een pakket wand of extra gastvrouw aan de entree.

Weten wat we voor uw kantoor kunnen betekenen?

Neem contact op en we brengen de mogelijkheden met elkaar in kaart!

Contact opnemen