Terug

HubHoi! Hubbel is onderdeel van de verlengde omruilregeling Den Haag

13 februari 2023 / Nieuws

Nog net even voor 2023 heeft gemeente Den Haag de omruilregeling (sloopregeling) voor vervuilende voertuigen verlengd. En da’s tof nieuws voor alle ondernemers die stiekem aanhikken tegen het blijven gebruiken van hun oude, afgeschreven diesel (bestel)auto.

Want let op! Nog tot en met 31 maart 2023 mag jij dat oude beestje inleveren tegen een extra interessant tegoed. Hoe interessant? Nou, die vergoeding was €1000,- maar is verhoogd naar €1.500,-. 

Ok, leuk, maar hoe bezorg ik m’n spulletjes dan bij m’n klanten? Er staat morgen geen nieuwe bus voor de deur. Check. Maar Hubbel wel. HubHoi! 

Zet je vergoeding daarom nu in bij Hubbel!

Hubbel werkt 24/7 aan een betere leefomgeving in onze stad. Met superschone en efficiente stadslogistiek. Natuurlijk vinden wij dit dus een geweldige regeling. Maar we snappen heel goed dat jij niet ‘even’ een nieuwe bus regelt.

Gebruik jij je diesel-bestelauto vooral om spullen bij je klanten te bezorgen? Dan mag jouw service natuurlijk niet in gevaar komen. Nou, dáár helpen wij je bij.

Zet die vergoeding in bij Hubbel en profiteer van onze zero emissie transportdiensten. Zakelijk voordeel gaat samen met een beter milieu. Hoe mooi wil je het hebben?

Wat kan Hubbel voor mij betekenen?

Hubbel is er trots op om onderdeel uit te mogen maken van de regeling van onze gemeente. We hebben speciaal in het kader hiervan een wel heel mooie aanbieding voor je. Zet je tegoed in bij Hubbel. Wat kan je ermee?

  • Laat 200(!) pakketten ophalen op jouw bedrijfslocatie én afleveren bij jouw klanten. Dit hoeft dus niet alleen regionaal te zijn, maar kan zelfs in heel Nederland;
  • Of laat 75(!) rolcontainers of Euro-pallets ophalen bij jouw bedrijf en afleveren bij klanten in de regio.

Je kunt eenvoudig uitrekenen dat je deze aantallen, voor dit geld nooit voordeliger doet met je ouwe vervuilende dieseltje. Enne, ook jij wilt toch wonen en werken in een schonere stad? Nu maken we die stap wel heel aantrekkelijk.

Dat klinkt mooi. Daar wil ik mee verder, maar hoe pak ik dat aan?

Simpel. Alle informatie over de regeling lees je hier. Wil je meteen lekker aan de slag met Hubbel? Maak dan kennis en klik hier