Terug

Slimmer naar je klus? Hubbel helpt jou als lokale held!

24 maart 2021 / Nieuws
Slimmer naar je klus?

Steeds meer wordt de stad een onneembare jungle. Met de bus naar je klus wordt alleen maar lastiger. Geen parkeerplekken in de buurt, hoge parkeerkosten, vertraging door files en ga zo maar door. En wat kost dat bonnetje van de groothandel nou aan verliesuren? Maar hoe maak je nou met jouw bedrijf die stap? Wat is daarvoor nodig?

Van bus naar fiets!

Een slimme oplossing voor veel servicebedrijven is door gebruik maken van een elektrische bakfiets om zero emissie naar jouw klus adressen te gaan. Er zijn voorbeelden van bedrijven die hiermee hun productiviteit met meer dan 15% hebben verhoogd. Natuurlijk begrijpen wij dat het met een bakfiets niet mogelijk is om alle spullen in één keer mee te nemen. Daarom bieden wij lokale helden de oplossing!

Al je spul op de klus!

Met één druk op de knop worden jouw benodigde spullen vanaf een centrale hub binnen een uur op de werkplek geleverd. Zo draag je niet alleen bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot, maar voorkom je ook dure parkeerkosten en ben je minder tijd kwijt aan het halen van materialen en gereedschappen.

Wil jij ook slimmer naar je klus? Neem dan contact met ons op en laten we samen kijken hoe we jouw logistieke proces op een duurzame en efficiënte manier kunnen verbeteren.

Of lees eerst deze publicatie van de HvA over Servicelogistiek! 

Hub Hoi!