Terug

Transformeer je bedrijf met slimme logistiek!

16 januari 2024 / Nieuws

Waarom zou je voorraad in een stadshub opslaan?
Hier zijn enkele krachtige redenen waarom slimme ondernemers voor deze strategie kiezen:

Wij merken dat het voor veel ondernemers nog onduidelijk is waarom je samen zou moeten werken met een stadshub.
En hoe zit het nu, want we doen toch alleen stadslogistiek?
Dat klopt, we doen stadslogistiek. Maar dat gaat verder dan alleen het vervoeren van goederen. Als stadshub bieden wij ook fulfilment en opslagmogelijkheden aan:
Bij Hubbel hebben wij pallet-opslag, gekoelde opslag én de mogelijkheid tot het huren van een eigen afgesloten opslag-ruimte.

  1. Efficiënte stadsdistributie: Stadshubs zijn strategisch gelegen in stadscentra, waardoor je producten snel en efficiënt kunt distribueren. Verminder transporttijd en verhoog klanttevredenheid!
  2. Duurzaamheid is de sleutel: Verminder je ecologische voetafdruk door de afstand tussen je magazijn en eindklanten te verkleinen. Een stadshub minimaliseert transportafstanden, wat goed is voor het milieu.
  3. Bespaar kosten: Verlaag opslagkosten en minimaliseer risico’s door te profiteren van gedeelde opslagfaciliteiten in stadshubs. Optimaliseer je voorraadbeheer en houd meer geld over voor groei.
  4. Verbeterde klantenservice: Snelle leveringen zorgen voor tevreden klanten. Met een stadshub kun je voldoen aan de verwachtingen van moderne consumenten die snelle, betrouwbare service eisen.
  5. Toegang tot nieuwe markten: Door je voorraad in stadshubs te plaatsen, kun je gemakkelijk nieuwe markten betreden en lokale klanten bereiken. Vergroot je bereik en laat je bedrijf bloeien!
  6. De meeste stadshubs faciliteren ook transport. Handig voor drukke periodes of gewoon alles uitbesteden; met stadshubs samenwerken bespaart geld en vergroot de mogelijkheden! 

Het is echt even omdenken. En voor grotere ondernemingen mogelijk zelfs aanpassen van je huidige logistieke model.
Werken met een stadshub is de toekomst. Met de huidige chaos op de wegen, is het niet verstandig zelf je distributie dagelijks of wekelijks heel het land door te rijden. Dit gaat de komende jaren niet verbeteren.

Je voorraad stallen bij een stadshub en van daaruit – lokaal dus – je distributie organiseren, zelf of laten doen, is uiteindelijk veel efficiënter!

Wil je dat wij met je meedenken over je logistieke toekomst?
Neem dan contact op. Meedenken is uiteraard volledig vrijblijvend.