Voor wie is Hubbel?

Bedrijven, winkels en instellingen:

Een doos kopieerpapier door leverancier A. Een uur later wordt de koffie aangevuld. Een half uur later komt uw wc-papier binnen en ga zo maar door. Meermaals per dag een dieselvoertuig voor de deur die zijn levering doet en dan weer doorgaat naar de volgende bestemming. Op deze wijze rijden vele transporteurs bijna in filevorm achter elkaar aan de stad door.

Maar, als u voor een efficiënter en schoner alternatief kiest dan laat u die vele transporteurs bij onze locatie lossen en komt Hubbel op afroep bij voorkeur maximaal één keer per dag volledig elektrisch uw zending afleveren. Uw retourzendingen nemen wij gelijk mee zodat ook die ritten overbodig zijn. Zo werkt u niet alleen mee aan een groener en veiliger Den Haag, maar bespaart u ook nog eens op uw kosten:

Uw dure magazijnruimte in de stad verruilt u voor goedkopere vierkante meters aan de rand van de stad bij Hubbel. Bovendien bespaart u op uw fte’s die nodig zijn om al die verschillende leveringen aan te nemen en te verwerken.

Organisaties met meerdere locaties in de stad:

Uw leveranciers rijden dagelijks alle panden langs om u te voorzien van diverse facilitaire zaken. Ál uw leveranciers rijden langs ál uw locaties. Volgens ons kan dat veel efficiënter:

Hubbel slaat uw goederen op in de logistieke hub aan de rand van de stad en op gezette tijden rijden wij zero-emissie een route langs uw panden om de verzamelde goederen af te leveren. Geen colonne vervuilende vrachtwagens meer die achter elkaar langs al uw locaties rijden, maar één schone rit waarbij retourvracht gemakkelijk meegenomen kan worden. U draagt bij aan een schoner en leefbaarder Den Haag. Bovendien spaart u hiermee geld uit aan transportkosten en personeelskosten!

Voor koplopers die zaken willen doen met de overheid:

U levert goederen en gaat inschrijven op een aanbesteding met de overheid? In Den Haag zijn veel mogelijkheden hiervoor. Zorg dat u onderscheidend bent en ga in zee met Hubbel. U levert aan in ons magazijn en wij vervoeren uw goederen direct naar de eindlocatie. Of wilt u dat liever zelf doen met eigen elektrische voertuigen? Laat dan uw goederen bij ons bezorgen en wij plaatsen deze in uw eigen hub in ons magazijn (hub-in-hub). Uw chauffeur laadt de goederen en rijdt met uw eigen elektrische wagen naar uw klant. Maak hiermee het verschil met uw concurrenten omdat u het groener doet dan groen.

Ben u transporteur?

Door Nederland rijden is tegenwoordig overdag niet leuk meer. Drukte op de weg, files, ongevallen, uw chauffeurs staan veel te vaak stil. Maar als u ’s nachts rijdt en aflevert bij ons magazijn dan kunt u veel sneller doorrijden over de snelwegen en u hoeft met uw grote wagen overdag die dure ‘last mile’ niet af te leggen. Want dat doen wij de volgende dag voor u! Alleen dan efficiënter en dus goedkoper. Bijkomend voordeel is dat wij het niet anders doen dan zero-emissie. U kunt uw eigen bijdrage aan het milieu door ons in te zetten voor de last mile direct vergroten. Win-win dus voor u als transporteur. Bovendien kunt u met minder vrachtwagenchauffeurs die toch al moeilijk te vinden zijn, veel meer transporten uitvoeren binnen dezelfde tijd!

Aannemers, schilders, monteurs of soortgelijke ondernemers:

U kunt die elektrische bussen aanschaffen voor uw medewerkers! Bestel uw werkmaterialen en laat deze ’s nachts of gewoon overdag bij ons afleveren. Wij ontvangen deze en plaatsen deze in uw eigen afgesloten hub in ons magazijn (hub-in-hub). Uw monteurs laden de elektrische bus ’s ochtends via een eigen toegangsdeur in en rijden schoon en groen de stad in op weg naar uw milieubewuste opdrachtgevers. U bent niet alleen koploper, maar bespaart ook in het aantal ritten en uren die nodig zijn om zelf naar de bouwmarkt of technische groothandel te rijden. Dat zijn veel besparingen voor u als ondernemer.

Milieubewuste zzp’er?

U kunt bij ons een hub-in-hub afnemen. Een laadstation voor de deur, dus uw volledig elektrische bus kunt opladen terwijl u in uw eigen hub bezig bent. Wij ontvangen voor u de leveringen en plaatsen deze in uw hub. U kunt op uw eigen tijd bij uw eigen spullen. 24/7. Zo bent u als zzp’er óók groen bezig en dat zullen uw klanten zeker waarderen.

Landelijk bedrijf zonder vestiging in Den Haag

Bij ons kunt u zónder eigen vestiging toch uw klanten binnen Den Haag milieubewust van dienst zijn. U huurt een Hub-in-Hub en wij ontvangen uw leveringen. 24/7 Uw eigen elektrische bussen laden bij ons ’s nachts op en leveren met uw eigen branding en service uw goederen en diensten bij uw klant. Wel de lusten en niet de lasten!