Terug

Hubbel blikt terug op 2020

31 december 2020 / Nieuws
Hubbel blikt terug op 2020

Wat een apart jaar was 2020! Waar iedereen begon met veel goede voornemens, stond 2020 in één klap helemaal in het teken van het Corona Virus. Horeca en winkels werden meerdere malen gesloten en ondernemers waren genoodzaakt om op een creatieve manier met deze situatie om te gaan. Toch is het mooi om te zien welke prachtige initiatieven zijn ontstaan doordat ondernemers hun krachten zijn gaan bundelen. Ship-from-store heeft zich als bezorgoplossing bewezen en slimme logistiek zorgde voor sommige klanten van Hubbel zelfs voor groei.

Wij blikken met trots terug op het afgelopen jaar waarin wij mooie, nieuwe samenwerkingen zijn aangegaan met (lokale) ondernemers en daarnaast op de ontwikkelingen die Hubbel heeft gemaakt met het oog op de toekomst.

Verbouwing van het nieuwe pand

In het afgelopen jaar zijn wij gestart met de verbouwing van ons nieuwe pand. Daar waar wij nu alleen nog onze bezorgservice, Hubbel HELPS en de verhuur van opslagruimte aanbieden, willen wij met de verbouwing van ons nieuwe pand, onze diensten het komende jaar gaan uitbreiden met onder andere cross-docking en Hub-in-Hub

Met het oog op het nieuwe jaar willen wij namelijk niet alleen onze bezorgservice doorzetten en uitbreiden, om u als lokale ondernemer volledig te kunnen ontzorgen op het gebied van het uitleveren van bestellingen maar willen wij ook het volledige logistieke proces voor u uit handen kunnen nemen. 

Met deze diensten gaan we in 2021 meer impact maken op de leefbaarheid van de stad: minder verkeer, minder uitstoot en betere service. 

Uitbreiding van het wagenpark

Naast de start van de verbouwing van Zinkwerf 20 tot Logistieke Hotspot voor Den Haag hebben wij in 2020 ook ons wagenpark uitgebreid. Door de continue stijging in het aantal online bestellingen groeide ook de vraag naar pakketdiensten doordat men niet meer fysiek naar de winkels toe mocht. 

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen hebben wij ons wagenpark in het afgelopen jaar opgeschaald naar 12 volledig elektrische voertuigen. Door middel van deze opschaling konden wij garant blijven staan voor het op tijd uitleveren van de bestellingen in de regio Den Haag. Wij kijken met trots terug op de manier waarop onze bezorgers in deze extreem drukke periodes alle zeilen hebben bijgezet voor het uitleveren van alle bestellingen.

Met de uitbreiding van ons wagenpark hadden wij niet alleen de mogelijkheid om onze bestaande klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, maar konden wij ook mooie nieuwe samenwerkingen aangaan. Zo stonden wij onder andere garant voor het uitleveren van de WINTER-editie van LEVEN! Magazine en mochten wij als klap op de vuurpijl op de laatste dag van het jaar de overheerlijke oliebollen van Jan Vermolen thuis bezorgen.

Kortom, hebben wij als bedrijf een aantal prachtige ontwikkelingen mogen doorstaan die wij zonder u, als (lokale) ondernemer niet hadden kunnen maken. Wij kijken uit naar 2021 en hopen deze lijn samen door te kunnen zetten. Bent u nog niet aangesloten bij Hubbel? Neem dan contact met ons op en Hubbelmee! in 2021!

Hub Hoi! 

Team Hubbel