Terug

Hubbel schaalt op om de bestellingen van de huidige klanten op tijd uit te leveren

15 december 2020 / Nieuws
hubbel-schaalt-op

Op 14 december werd in de persconferentie van Mark Rutte bekend gemaakt dat Nederland wederom op slot zal gaan t/m 19 januari. Dit heeft uiteraard grote impact op de hele economische sector, alsmede op de detailhandel. Het aantal online bestellingen zal de komende tijd weer enorm toenemen, omdat men niet meer fysiek naar de winkels toe mag. Daarbij komt ook de toenemende drukte rondom de feestdagen.

Wij spelen in op de ontstane vraag naar meer zero-emissie transport

In de afgelopen periode hebben wij ons wagenpark verdubbeld naar 12 volledig elektrische voertuigen. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten kunnen ondersteunen met de plotseling en extreem ontstane groei van thuisleveringen in de regio.

Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze Hubbel HELPS service waarmee wij garant staan voor het op tijd uitleveren van bestellingen in regio Den Haag. Wij halen de pakketten op, bundelen ze en leveren ze vervolgens op een zeer efficiƫnte manier bij de klant in de stad.

Wegens de toenemende drukte zullen wij allen een tandje bijzetten om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in deze zware tijden. Heeft u in de toekomst ook behoefte aan een pakketservice die met u meedenkt voor het op tijd uitleveren van uw bestellingen? Neem dan contact met ons op en laten we samen kijken wat Hubbel voor u kunt betekenen.