Terug

Hubbel werkt samen met de gemeente Den Haag voor een groenere stad

15 april 2022 / Nieuws
Samenwerking gemeente Den Haag

Hubbel zet zich in voor een groene en slimme stadslogistiek. Dit doen we onder andere door met onze elektrische wagens zo min mogelijk kilometers te rijden en zo veel mogelijk gebundelde goederen te vervoeren in de stad. Om Den Haag duurzamer te maken en ondernemers hierbij te ondersteunen werkt Hubbel nu trots samen met de gemeente. 

Ben jij al bekend met de omruilregeling van de gemeente Den Haag?

Dieselauto’s zijn enorm vervuilend. Zeker als deze auto’s door de drukke binnenstad rijden levert dit veel vervuiling op.Toch gebruiken veel ondernemers en bedrijven deze voertuigen als bestelauto om goederen te vervoeren.

Om de Haagse lucht te verschonen heeft de gemeente de omruilregeling vernieuwd. Ruil uw oude dieselauto om en ontvang een tegoed van € 1.500 voor onze transportdiensten. Met dit tegoed kunt u door Hubbel:

  • 200 pakketten laten ophalen op uw bedrijfslocatie, of laten afleveren bij een klant (regionaal of nationaal)
  • 75 rolcontainers of EURO-pallets laten ophalen op uw bedrijfslocatie en laten afleveren bij een klant in de regio.

Hubbel’s groene en slimme stadslogistiek

Bent u ondernemer? Dan is dit hét moment om uw oude dieselauto om te ruilen en uw ritten uit te besteden. Zo hoeft u niet zelf door de drukke binnenstad te rijden of lang in de file te staan. Hubbel kan uw transport en volledige logistieke proces uit handen nemen. 

Met onze slimme stadslogistiek en het Hubbel HELPS pakketnetwerk slaan we uw goederen op en leveren deze met onze elektrische wagens op locatie wanneer u dat wilt. Dit doen we gebundeld en met efficiënte routes zodat we geen onnodige kilometers maken. Kortom, wij verzorgen uw logistiek op een slimme en groene manier, terwijl u door kunt gaan met uw werkzaamheden.

Met deze groene samenwerking draagt Hubbel weer een extra steentje bij aan het milieu en een duurzamere stad. En daar zijn we trots op. Hubbel ook mee!

Meer weten over deze groene en slimme samenwerking en de omruilregeling? Bekijk hier het artikel van de gemeente Den Haag.