Terug

Jan Vermolen maakt gebruik van Hubbel HELPS!

28 december 2020 / Nieuws
Jan Vermolen maakt gebruik van Hubbel HELPS!

Wat doe je als er geen rijen klanten voor je kraam staan? Dan breng je de oliebollen bij de klant thuis! Hubbel mag met haar slimme bezorgservice de beroemde oliebollen van Jan Vermolen bezorgen dit jaar. Op die manier hoeven de klanten niet de stad in en kunnen ze toch van de beste oliebollen van de stad genieten tijdens de jaarwisseling!

Wat is Hubbel Helps?

Hubbel Helps is een slimme en duurzame bezorgservice voor ondernemers in Den Haag. Ondernemers laten zendingen ophalen en Hubbel regelt de rest. Door gebruik te maken van slimme routeplanning rijden we minder kilometers. Hubbel drivers leveren de bestellingen af wanneer de klanten thuis zijn, wel zo makkelijk! 

Hubbel levert zelf in de regio Den Haag alle zendingen met elektrische bussen en werkt daarnaast met andere vervoerders samen om bestellingen op andere plekken in het land en op de wereld te bezorgen!  

Slim bezorgen met de bezorgservice van Hubbel

Veel ondernemers kiezen ervoor zelf te bezorgen, dat lijkt niet zo moeilijk. Stiekem kost zelf bezorgen heel veel tijd en geld. Zendingen moeten kriskras verspreid over de stad bezorgd worden en dat zorgt voor veel onnodige kilometers en tijd voor het bezorgen. 

Hubbel bundelt de zendingen van verschillende ondernemers en zorgt ervoor dat er veel efficiƫnter wordt bezorgd. Dat scheelt tijd, kosten en kilometers en zorgt er ook nog eens voor dat heel nauwkeurig kan worden aangegeven wanneer de zending wordt geleverd, wel zo slim en vooral makkelijk!

Ook gebruik maken van onze bezorgservice? Vul het aanvraag formulier in en maak gratis kennis met Hubbel HELPS.