Terug

Werk samen en bereid je voor op de zero emissie zone

11 februari 2021 / Nieuws

Vanaf 2025 krijgen gemeenten de mogelijkheid om gebieden in te stellen waar op termijn alleen nog maar vracht en bestelauto’s mogen rijden zonder de uitstoot van uitlaatgassen. Doordat het aantal online bestellingen nog steeds met grote mate toeneemt, stijgt ook het aantal bezorgingen. Met het uitzicht op de zero emissie zone voor stadslogistiek vanaf 2025 is het van essentieel belang om als ondernemer nu al goed voorbereid te werk te gaan.

Het advies is dan ook: Werk samen met zero emissie partners en voorkom dat u als ondernemer straks niet meer uw bestellingen kunt afleveren in de stad.

Hubbel staat klaar als uw partner voor zero emissie stadslogistiek

Van pakketservice tot volledige ontzorging van de logistieke processen staat Hubbel nu al klaar als uw zero emissie partner! Wij hebben ons wagenpark het afgelopen jaar flink uitgebreid met elektrische auto’s om onze bestaande en nieuwe klanten te kunnen voorzien van zero emissie transport. Dat biedt u de mogelijkheid om toch uw bestellingen te kunnen leveren aan uw klanten in de zero emissiezone. 

Wij richten ons niet alleen op het bezorgen van pakketten, maar na de verbouwing in 2021 van onze hub aan de zinkwerf, kunnen wij uw logistieke processen uit handen nemen op een volledige groene en slimme wijze.

Naar verwachting is ons pand gereed in Q2 waardoor wij vanaf dat moment al uw leveringen kunnen bundelen, eventueel tijdelijk opslaan en in één rit kunnen leveren. Dit komt niet alleen ten goede van het milieu omdat wij dit volledig zero emissie realiseren, maar zorgt er ook voor dat u als ondernemer minder tijd kwijt bent aan het ontvangen van bestellingen. Nog maar één bezorgmoment per dag!

Waarom wachten tot 2025? Bij Hubbel krijgt u nu al de mogelijkheid om gratis kennis te maken met onze bezorgservice. 

Wilt u meer informatie ontvangen betreffende het bundelen van leveringen en de manier waarop wij uw logistieke processen slimmer en duurzamer kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laten we samen kijken hoe Hubbel een rol kan spelen voor uw logistiek vraagstuk.