Terug

White Stork Hubbelt ook mee!

8 april 2021 / Nieuws
white-stork

Vanaf heden maakt ook White Stork gebruik van Hubbel HELPS bezorgdienst. White Stork is een Hard Selzer. Hard Selzer is een licht-alcoholische drank dat bestaat uit een combinatie van bruiswater, neutrale alcohol en aroma’s.

Wat White Stork echt uniek maakt is de manier waarop zij op een duurzame manier overtollig fruit ‘nieuw leven’ inblazen. Al hun producten zijn 100% natuurlijk en zeer smaakvol op basis van de echte smaak van fruit.

Naast dat White Stork sap van overtollig fruit gebruikt, doen zij meer voor een duurzamere en socialere wereld. White Stork plant in samenwerking met Trees for All 1 boom voor iedere 100 liter dat gebrouwen wordt.

100% CO2-neutraal

White Stork heeft als missie om in 2025 volledig CO2-neutraal te zijn. Om dit te realiseren heeft White Stork de keuze gemaakt om hun logistieke vraagstuk bij Hubbel neer te leggen waarmee zij vanaf heden gebruik maken van volledig zero emissie vervoer voor levering naar hun klanten.

Het mooie aan White Stork is dat hun missie volledig aansluit op datgene waar wij ons met Hubbel op richten: ‘een duurzamere wereld’. 

Met Hubbel HELPS staan wij garant voor het bezorgen van alle bestellingen van White Stork in Den Haag en omgeving. Wij bundelen de bestellingen en leveren ze vervolgens via slimme routes bij hun klanten in de stad.

Wil jij net als White Stork ook gebruik maken van onze groene transportoplossingen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om gratis kennis te maken met Hubbel HELPS.