Hubbel jij al mee in
Utrecht?
Wij bieden dé oplossing voor duurzame logistiek in Utrecht.

U kunt bij onze hub aan de rand van de stad terecht voor opslagmogelijkheden van zakelijke goederen en volledig zero emissie transport in en rond de stad. Zo zorgen wij voor een leefbare stad. Hubbel is groen én slim!

Let op: Onze vestiging in Utrecht is momenteel gesloten. U bent van harte welkom in onze vestigingen in Rotterdam of Den Haag!

Hubbel vindt dat logistiek in steden anders kan én moet

Utrecht is een grote, drukke stad waar dagelijks talloze mensen reizen ten behoeve van wonen, werk, onderwijs en recreatie. En de stad wordt de komende jaren alleen nog maar drukker. Ook de vraag naar producten en diensten neemt alleen maar toe, met nóg meer verkeer als gevolg.

Om de stad leefbaar te houden en de luchtkwaliteit te verbeteren, zet Hubbel zich in voor slim en schoon transport in Utrecht en omstreken. Dankzij Hubbel kunnen transporteurs hun goederen lossen en opslaan aan de rand van stad en zorgt Hubbel voor 100% elektrisch én efficiënt gebundeld transport de stad in én uit. Zo kunnen wij het aantal transportritten in de stad met 80% verminderen én de uitstoot in de stad van transport substantieel verminderen.

Hubbel biedt een full service oplossing voor iedere ondernemer, groot en klein.

Hubbel Vestigingen
Utrecht Hubbel

Waarom Hubbel als oplossing voor uw stadslogistiek in Utrecht?

 • Uw goederen worden 100% zero emissie vervoerd
 • Hubbel is gevestigd aan de rand van de stad, en daarmee goed bereikbaar voor uw leveranciers en transporteurs
 • Bij Hubbel denken we graag mee in maatwerkoplossingen voor uw organisatie
 • Hubbel is naast duurzaam ook maatschappelijk betrokken bij uw stad
 • U kunt bij Hubbel altijd rekenen op service met een lach, HubHoi!

Hubbel biedt dé oplossing voor de First & Last Mile in Utrecht

In Utrecht hebben wij aan de rand van de stad een zero emissie wagenpark waarmee we uw volledige stadsdistributie kunnen regelen.

U kunt bij Hubbel in Utrecht terecht voor opslagmogelijkheden, transport van uw goederen naar de stad en eventuele retouren van goederen. Ook bieden wij services zoals pakketnetwerk en fulfilment waarbij we onder andere bestellingen verwerken, vervoeren en retouren kunnen meenemen. Zo kunt u al uw logistieke processen door ons laten regelen.

U kunt uw pakketten en goederen opslaan in onze hub. Pakketten die de stad niet uit moeten, houden wij in uw hub. Dat scheelt veel onnodige kilometers. Daarnaast zorgen we met onze slimme software dat we efficiënt en met volgeladen elektrische wagens naar de stad rijden. Zo voorkomen we overbodige ritten en lege kilometers in de stad. Dat noemen wij dus slim.

Met Hubbel draagt u een steentje bij aan een groenere stad en beter milieu.

Hubbel Utrecht
98% van onze klanten raadt Hubbel aan!

Wij streven altijd naar de beste duurzame dienstverlening. De beoordelingen van onze klanten wegen daarom zwaar mee in het blijven optimaliseren van onze diensten.

5.0
De verspreiding van LEVEN! Magazine wordt door Hubbel zeer goed uitgevoerd. Deze logistiek grote klus, klaren zij binnen afzienbare tijd en altijd bezorging met een glimlach. Erg blij met onze samenwerking met Hubbel!
Diana Boer

Diana Boer

LEVEN! Magazine

Bekijk alle Google beoordelingen
5.0
Als je een partij zoekt waar je voordelig CO2 neutraal je spullen wil opslaan en een partij die je stadsdistributie moet verzorgen dan is er geen betere als Hubbel. Hubbel denkt mee waar nodig. Top bedrijf!
Richard Ley

Richard Ley

White Stork

Bekijk alle Facebook beoordelingen
5.0
Hubbel regelt voor ons alle transporten richting Noord Europa gezien de logistiek hier in Portugal nauwelijks groen is en ook erg kostbaar en onbetrouwbaar. Hubbel is een absolute aanrader voor klein en groot.
Marije Passos

Marije Passos

Passeite

Bekijk alle Google beoordelingen
Waarom wij Hubbelen in Utrecht

Hubbel zet zich in voor een slimmere en groenere logistiek in Utrecht. Iedere dag weer. Dit doen we altijd 100% zero emissie en zo slim mogelijk. Slim betekent voor Hubbel: zo veel mogelijk goederen vervoeren in zo min mogelijk transportritten.

Impact maken
Hubbel heeft als doel de steden leefbaar te maken. Aangezien steden steeds voller en wegen steeds drukker raken, bereik je dit niet meer met alleen elektrische wagens. Onze slimme logistiek geeft hier de oplossing voor. Met iedere Hubbel-auto in de stad, hoeven vijf andere wagens niet te rijden. Bovendien rijden wij volledig elektrisch. Minder verkeer, meer duurzaamheid.

Waarde toevoegen in de keten

Wilt u graag in contact komen met Hubbel in Utrecht?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij proberen binnen 24 uur te reageren.

Hubbel Utrecht

Tel. 070 – 239 0040
Mail. info@hubbel.nl

Hubbel Utrecht

  * Deze velden zijn verplicht.

  Hubbel mee

  Wij verzorgen Slimme Groene Stadslogistiek. In alles wat Hubbel doet staat onze klant centraal, wij ondersteunen onze klanten, zodat zij beter kunnen ondernemen.

  Hubbel mee