Werken bij Hubbel Contact Mail: info@hubbel.nl Hulp nodig? 070 - 239 0040

Hubbel jij al mee in Utrecht?

Wij bieden dé oplossing voor duurzame logistiek in Utrecht.

U kunt bij onze hub aan de rand van de stad terecht voor opslagmogelijkheden van zakelijke goederen en volledig zero emissie transport in en rond de stad. Zo zorgen wij voor een leefbare stad. Hubbel is groen én slim!

Wilt u weten hoe wij uw logistiek in de stad kunnen verduurzamen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  * Deze velden zijn verplicht.

  Hubbel vindt dat logistiek in steden anders kan én moet

  Utrecht is een grote, drukke stad waar dagelijks talloze mensen reizen ten behoeve van wonen, werk, onderwijs en recreatie. En de stad wordt de komende jaren alleen nog maar drukker. Ook de vraag naar producten en diensten neemt alleen maar toe, met nóg meer verkeer als gevolg.

  Om de stad leefbaar te houden en de luchtkwaliteit te verbeteren, zet Hubbel zich in voor slim en schoon transport in Utrecht en omstreken. Dankzij Hubbel kunnen transporteurs hun goederen lossen en opslaan aan de rand van stad en zorgt Hubbel voor 100% elektrisch én efficiënt gebundeld transport de stad in én uit. Zo kunnen wij het aantal transportritten in de stad met 80% verminderen én de uitstoot in de stad van transport substantieel verminderen.

  Hubbel biedt een full service oplossing voor iedere ondernemer, groot en klein.

  Hub Hoi!
  Hubbel Opslagruimte Rotterdam

  Opslagruimte in Utrecht

  Hubbel is dé plek voor opslag voor bedrijven. Wanneer u opslagruimte nodig heeft voor de opslag van goederen dan bent u bij Hubbel aan het juiste adres!

  Meer informatie

  Hubbel HELPS Utrecht

  Met onze pakketservice Hubbel HELPS laat u, uw pakketten op een groene en efficiënte manier ophalen, bundelen en bezorgen in de stad.

  Meer informatie

  Handling & Fulfilment Utrecht

  Hubbel is de slimme oplossing als fulfilment partner voor alle logistieke processen. Wij stoppen niet bij opslag en transport. Wij gaan verder!

  Meer informatie

  Waarom Hubbel als oplossing voor uw stadslogistiek in Utrecht?

  • Uw goederen worden 100% zero emissie vervoerd
  • Hubbel is gevestigd aan de rand van de stad, en daarmee goed bereikbaar voor uw leveranciers en transporteurs
  • Bij Hubbel denken we graag mee in maatwerkoplossingen voor uw organisatie
  • Hubbel is naast duurzaam ook maatschappelijk betrokken bij uw stad
  • U kunt bij Hubbel altijd rekenen op service met een lach, HubHoi!
  Meer informatie stadslogistiek Utrecht

  Hubbel biedt dé oplossing voor de First & Last Mile in Utrecht

  In Utrecht hebben wij aan de rand van de stad een zero emissie wagenpark waarmee we uw volledige stadsdistributie kunnen regelen.

  U kunt bij Hubbel in Utrecht terecht voor opslagmogelijkheden, transport van uw goederen naar de stad en eventuele retouren van goederen. Ook bieden wij services zoals pakketnetwerk en fulfilment waarbij we onder andere bestellingen verwerken, vervoeren en retouren kunnen meenemen. Zo kunt u al uw logistieke processen door ons laten regelen.

  U kunt uw pakketten en goederen opslaan in onze hub. Pakketten die de stad niet uit moeten, houden wij in uw hub. Dat scheelt veel onnodige kilometers. Daarnaast zorgen we met onze slimme software dat we efficiënt en met volgeladen elektrische wagens naar de stad rijden. Zo voorkomen we overbodige ritten en lege kilometers in de stad. Dat noemen wij dus slim.

  Met Hubbel draagt u een steentje bij aan een groenere stad en beter milieu.

  Meer informatie over First & Last Mile delivery
  98% van onze klanten raadt Hubbel aan!

  Wij streven altijd naar de beste duurzame dienstverlening. De beoordelingen van onze klanten wegen daarom zwaar mee in het blijven optimaliseren van onze diensten.

  5.0
  De verspreiding van LEVEN! Magazine wordt door Hubbel zeer goed uitgevoerd. Deze logistiek grote klus, klaren zij binnen afzienbare tijd en altijd bezorging met een glimlach. Erg blij met onze samenwerking met Hubbel!
  Diana Boer

  Diana Boer

  LEVEN! Magazine

  Bekijk alle Google beoordelingen
  5.0
  Als je een partij zoekt waar je voordelig CO2 neutraal je spullen wil opslaan en een partij die je stadsdistributie moet verzorgen dan is er geen betere als Hubbel. Hubbel denkt mee waar nodig. Top bedrijf!
  Richard Ley

  Richard Ley

  White Stork

  Bekijk alle Facebook beoordelingen
  5.0
  Hubbel regelt voor ons alle transporten richting Noord Europa gezien de logistiek hier in Portugal nauwelijks groen is en ook erg kostbaar en onbetrouwbaar. Een aanrader voor klein en groot.
  Marije Passos

  Marije Passos

  Passeite

  Bekijk alle Google beoordelingen

  Steeds meer ondernemers Hubbelen mee in Utrecht

  Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker voor veel bedrijven. Met onze full service dragen kunt u samen met ons bijdragen aan een duurzamere wereld.

  100%
  elektrisch
  100+
  Hubbelen al mee
  80%
  minder transportritten
  10.000+
  beschikbare opslagruimte

  Waarom wij Hubbelen in Utrecht

  Hubbel zet zich in voor een slimmere en groenere logistiek in Utrecht. Iedere dag weer. Dit doen we altijd 100% zero emissie en zo slim mogelijk. Slim betekent voor Hubbel: zo veel mogelijk goederen vervoeren in zo min mogelijk transportritten.

  Impact maken
  Hubbel heeft als doel de steden leefbaar te maken. Aangezien steden steeds voller en wegen steeds drukker raken, bereik je dit niet meer met alleen elektrische wagens. Onze slimme logistiek geeft hier de oplossing voor. Met iedere Hubbel-auto in de stad, hoeven vijf andere wagens niet te rijden. Bovendien rijden wij volledig elektrisch. Minder verkeer, meer duurzaamheid.

  Waarde toevoegen in de keten
  Bij Hubbel is iedere klant belangrijk. Wij denken graag met u mee over oplossingen en maatwerk. Daarnaast bieden wij de toegevoegde waarde voor u door kosten te verlagen en omzet te verhogen. Samen met u werkt Hubbel aan een slimme en groene toekomst!

  Hubbel ook mee in Utrecht
  Medewerker Hennie

  Hubbel ook mee in Utrecht!

  Bent u op zoek naar een oplossing voor het verduurzamen van uw stadslogistiek? En bent u net als wij van mening dat dit allemaal een stuk efficiënter kan? Neem dan contact met ons op.

  Meer informatie